Nieuws
05-07-2017

Novatech International NV doet een eerste internationale acquisitie in Denemarken

Het familiebedrijf Novatech International is bekend van de merken Novatio, Tec7 en BIKE7. De Belgische specialist in lijmen, reinigers en smeermiddelen bevestigt zijn internationale expansie met de overname van zijn Deense distributeur Nowex en diens zusterfirma Top-Tek.

Voor gedelegeerd bestuurder Bert Vissers is dit een belangrijke, maar ook logische stap: "We hebben een sterk vertrouwen in het management van Nowex, dat onze merken Tec7 en Novatio verdeelt. Er is een duidelijke synergie tussen de twee ondernemingen en die willen we versterken. Met de overname kunnen we sneller groeien. Zo halen we het maximale uit onze sterke positie in de Deense markt."

Top-Tek is een specialist in smeermiddelen, additieven en specialties voor heavy duty en industrie. Hiermee halen we belangrijke kennis op het vlak van oliën en smeermiddelen binnen in de Novatech Groep. Dat is een snel groeiende en innovatieve markt. We onderzoeken hoe we met deze  kennis onze positie in andere markten kunnen uitbreiden.
De beide bedrijven zijn gezond groeiende ondernemingen, met in totaal 20 personeelsleden en 3,1 miljoen Euro omzet.
 

Novatech International NV is gevestigd in Olen en werd opgericht in 1978. Onder het merk Novatio worden gespecialiseerde oplossingen aangeboden aan professionals, KMO's en de industrie. Sinds 1993 is Novatech actief in de professionele en DIY-markt met het merk Tec7, waarmee het een sterke marktpositie bezet in meerdere Europese landen.

Nieuws & evenementen

Nieuws
09-04-2020
Tec7 Cleaners in de strijd tegen COVID-19

COVID-19 wordt veroorzaakt door een virus. Dat virus wordt o.a. verspreid door speekseldruppels en handcontact.
Daarom is een doorgedreven hygiëne, samen met ‘social distancing’ van zeer groot belang in de strijd tegen deze bedreiging.

Nieuws
09-10-2017
NOVATECH GENOMINEERD VOOR BELOFTEVOLLE ONDERNEMING 2017
Evenement
26-02-2015
Tec7 op Batibouw 2015

Bezoek onze stand in Paleis 4